pag10pag11
pag12
pag13
Folosind echipamente de ultima generatie, societatea noastra produce o gama diversificata de elemente de semnalizare interioara si exterioara.

Firme luminoase si casete luminoase de exterior realizate pe structuri metalice, din Dibond, plexiglas, si alte materiale care le confera rezistenta sporita la conditiile atmosferice, iar iluminarea se poate face cu instalatie neon sau led.Pentru a obtine un impact vizual optim, realizam decuparea computerizata a logo-urilor precum si aplicatii volumetrice.

Litere volumetrice de diferite forme si culori, care pot fi folosite atat pentru interior cat si in exterior, sunt realizate din plexiglass, komatex, aluminiu si iluminate cu instalatie tip led de diverse culori. Acestea pot fi aplicate pe structuri metalice adaptate caracteristicilor constructive ale amplasamentului, pe casete de dibond sau direct pe perete.

Elemente de semnalizare interioara si exterioara, realizate pe o gama foarte larga de materiale, cum ar fi: postere, bannere, meshuri, panouri publicitare, placute indicatoare, inscriptionari cu folii autocolante.

Produsele sunt realizate la cel mai inalt standard de calitate, avand rezistenta mare in timp si o calitate deosebita a imaginii si culorilor.

Pe scurt, aducem un plus de culoare imaginii la preturi convenabile.